Jobb jobb jobb och hemsidan :)

Hej!
Jag har dragit igång konsten som ett riktigt heltidsjobb med flera olika projekt på gång.  Det känns jättebra att jag nu ska kunna göra det jag älskar mest – att skapa och vara kreativ. Jag vet att hemsidan inte är optimal på vissa sätt. Jag vill fixa ett nytt galleri och göra så att kommentarer kan godkännas. Något är fel som det är nu, jag ser kommentarer, men de publiceras inte ordentligt på sidan. Trots att jag godkänner dem. Men det är inte helt enkelt att bygga en hemsida och jag är definitivt inget proffs på just det. Så jag får helt enkelt ta lite i taget med den saken och se vad jag kan göra.
För övrigt är jag i full gång med att måla nya tavlor, planera utställningar och så skriver jag på en grej också.  Jag har skaffat Instagram och en egen Facebooksida till konsten också. På Instagram heter jag ”artistmartina” och på Facebook heter jag ”Art by Martina Olofsson”. Välkomna in och hälsa på där!
Så länge bjuder jag på ett par små bilder från i september när jag hade utställning under Blekingepärlor och deras höstsrunda. Jag ställde ut i Stall Yxnarums ridhus vilket var en härlig, ny upplevelse så jag hade hästar som tavelvakter! 🙂 Älskar djur.
YxnarumutstYxnarumuts
Ha det bra och ta hand om er! <3

Martina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *