Om konstnären

presentationJag heter Martina Olofsson och bor i Ronneby, Blekinge. Skapande har varit en del av mig i hela mitt liv. Framförallt målar jag färgglada och fantasifulla tavlor i akryl. Jag studerade bild och form i tre år under gymnasietiden och efter det gick jag högskolekurser i bland annat kreativt skrivande, religionspsykologi och litteraturvetenskap. Under två år (hösten 2013 – sommaren 2015) arbetade jag också som lärare i svenska på SFI (svenska för invandrare), vilket gav mig en fantastisk livserfarenhet och inspiration.

Om ni önskar köpa en tavla eller lägga en förfrågan om ett beställningsverk så skriv gärna till mig på e-mailadressen: info@martinaolofsson.se.

Vad som är aktuellt just nu kan ni läsa om under kategorin ”Utställningar” här på sidan.
Om ni är nyfikna på vad som har sagts om mig och min konst i media så finner ni ett urval under fliken ”I media”.

Min konst brukar jag beskriva som drömsk. Jag inspireras av drömmar, sagor, natur, kärlek, livets allvar och det som är lite konstigt och overkligt. Jag tycker också om att blanda djur och människor och på så sätt skapa nya varelser. Allt levande är lika mycket värt och vi får alla samsas här i världen, lika så i mina målningar.

Med kärlek, Martina

(Godkänd för F-skatt)
vitt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *